Elisabeth Grey


Elisabeth Grey doet wat maar weinig van haar leeftijdgenoten durven te doen: ze besluit op 55-jarige leeftijd een EP op te nemen. Ze besluit artiest te worden. Artiest! Tegen alle vooroordelen over ouder worden in. Tegen alle ingesleten wetten in de popmuziek in. Ingesleten en verouderde wetten zijn het, daar is ze van overtuigd. Vroeger was je oud als je boven de 50 was. Nu begint het leven pas. In alle jaren daarvoor ging het over werk, succes, kinderen en overleven. En geheime ambities? Ach, het kwam er nooit van….

Maar nu ziet Elisabeth wat veel van haar leeftijdgenoten zien: ruimte voor de essentie. Waar het werkelijk om gaat. Wie je bent en wat je nog werkelijk wilt. En bij Elisabeth is dat muziek maken. Ondersteund door de top van de Nederlandse muzikantenscene.

Als hart onder de riem voor al die mannen en vrouwen, die zich nog niet afgeschreven voelen nu de kinderen de deur uit zijn. Maar juist nu de energie voelen om datgene te doen wat ze altijd al hadden willen doen. Maar niet deden omdat tijd en de wijsheid  ontbraken. Die tijd en wijsheid is nu aangebroken voor Elisabeth.

Elisabeth Grey doet waar velen van haar leeftijd enkel nog van dromen. En daarmee staat Elisabeth voor een hele generatie die niet bij de pakken neerzit, maar levenslust, wijsheid en nog altijd aanwezige kinderlijke spelvreugd inzet voor het project van haar leven: de single “You’ve got to grow”